Använd gärna vår trailerramp!


För båtarna i hamnen ingår rampavgiften i den årliga båtplatsavgiften. Kostnaden för övriga båtar är 150 kronor för varje sjösättning och 150 kronor för varje upptagning. Alternativt ett rampkort för 800 kronor per år med fritt antal användningar. Betalning ska vara utförd innan du använder rampen.
 

Betala i första hand genom applikationen Swish till nummer 123-2265809. Det går även bra att betala bankgiro 522-2856 alternativt till hamnansvarig. Ange namn och reg-nummer vid betalning!

Eftersom det är grunt vatten närmast rampen rekommenderar vi att ni där inte kör med propeller utan istället drar er ut eller in den innersta biten. Var noggrann med att direkt parkera din bil och trailer på den stora parkeringen för att underlätta för andra som vill använda rampen.

Många fördelar med rampkort!
  • Du värnar om miljön i och med att du slipper bottenmåla båten.

  • Du behöver inte oroa dig för förtöjningar när det blåser.

  • Du behöver inte åka till hamnen för att ösa båten eller se till självlänsen när det regnat

  • Det finns parkeringsplats för din bil/trailer nära hamnen


Behöver du hjälp med transport?


Vi hjälper gärna till med sjösättning och upptagning av båtar samt transporter till och från hamnen. Vi har tillgång till fyrhjuling och traktor. Vi har även båttrailers för uthyrning. Priset för att hyra en trailer är 100 kronor per båt. Kontakta oss för mer information.